Post by ulmicatonsbern on Feb 28, 2022 23:07:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduoja daug žetonų ▞▞▞
▞▞▞ BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 2022 version ▞▞▞
Niekada negaliu jo žaisti, kiekvienas serveris, į kurį einu bet kokiu žaidimo režimu, yra „pilnas“. Taip pat nesuprantu, kodėl tokiam žaidimui negalite pridėti režimo neprisijungus prieš robotus, ty BS.
BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 פעולה vfu
方塊戰場 - 5對5射擊遊戲 動作 tggl
geras jo blogas ginklas yra Dievo oda ir jos MVM laikosi gero darbo 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁. Būkite laimingi😁
Taip tai geras
Zombių mod
BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 Экшен qin
Jūsų žaidime žmonės įsilaužia ir modifikuoja, turiu galvoje, kodėl neturite kovos su sukčiavimu sistemos, kaip rimtai?
Labai smagus ir šaunus, jis turi gražią puikią grafiką, bet norėčiau, kad būtų daugiau ginklų, kad žaidimas būtų daug geresnis, bet net jei aš skirčiau 4 žvaigždutes, bet net man patinka žaidimas, todėl daviau 5
Reikia padirbėti su privatumo politika atsisiunčiau žaidimą prisijungiau prie mano žaidimo 2 min vėliau gavau el. laišką, kad kažkas pateko į mano paskyrą
Mantra
Geras žaidimas, bet nėra žaidėjų, kurie galėtų žaisti su žmogumi
tai puikus žaidimas, bet jam reikia kelių žaidėjų
Šis žaidimas yra geriausias, tačiau dėl problemos yra daug nesklandumų, todėl prašau jį ištaisyti
Aš ką tik pradedu jų įkėlimo datą (1/2), laukiu 1 valandą, nepradedu
BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 Akčné qbqd
Kaip ir bet kuris mobilusis šaudyklės žaidimas... Visai neblogas
Atnaujinkite žaidimą!
Man patinka šis žaidimas, pridėkite daugiau modifikacijų ir žemėlapių
Beveik nėra grotuvų ir trūksta pagrindinių funkcijų, tokių kaip skelbimai
Geriausi žaidimai, bet 1 trūksta defuse žaidimo
Šis žaidimas yra geras, bet skelbimai sugriovė žaidimą.
Nors yra daug tokių kopijuotų žaidimų, kaip šis, manau, kad šis žaidimas yra nepaprastas, priežastis yra ta, kad jis turi gerą grafiką ir neblogai gaišti laiką
Reikia senc. Pagreitis, diskas tikrai blogas, žaidimas reklamuojamas kaip konkurencingas, bet neturi reitingavimo sistemos, smūgio į galvą dėžė per didelė, todėl labai lengva pataikyti į galvą (negerai). Apskritai tai yra geras žaidimas. mažiausiai geresnis dauguma kitų mobiliųjų FPS žaidimų, bet jo negalima lyginti su standoff ar c ops.
Man patinka šis žaidimas, jis panašus į stulpą, nes galite vaikščioti ir šaudyti, bet pridėkite BomB režimą tik 5 lygiui. Ačiū
Ką?? KODĖL šiame žaidime nėra sveikatos+ juostos??? Pamačiusi tai pašalinau žaidimą 😰
Aš net negaliu žaisti žaidimo
Pridėti zombių modą, plz
Na, žaidimo fizika yra puiki. Tai teisėta kaip CS:GO, tačiau problema ta, kad mano regione nėra daug žaidėjų, kurie jį žaidžia, todėl serverių perjungimas sukelia serverio vėlavimą.
Cs.pog
Bujlam na ki. Žaidimas. Dakao
5 žvaigždutės, nes pradedate žaisti žaidimą „Blockfield“ ir jis yra toks priklausomas
Reikia daug patobulinimų, jei tai bus padaryta, tai bus geriausias visų laikų žaidimas👍
Ištaisykite klaidas, pls, tai šiek tiek sugadina mano žaidimą ir pašalinkite skelbimus, pls yra nemalonu žiūrėti, nes aš tai jau žiūriu milijoną kartų
Meu Império de Padaria RPG nuhc
man patinka žaidimas, man patinka žaidimo režimai, aš tiesiog manau, kad žaidėjo žyma neturėtų būti rodoma, kai yra netinkamas „hitbox“, kelis kartus buvau nukreipęs mano taikinį (naudodamas snaiperį) arba miręs net ant galvos krašto, nušautas. šūvis ir jis neužsiregistravo grotuve 😕 Turiu galvoje, kad žaidėjai slepia savo kūnus už priedangos, bet aš negaliu kam nors pataikyti, kai jie eina per žemėlapį ir juda labai greitai, o tada paslėpti dangtį, rodydami menkiausią langelį, Manau, kad hitbox'ai turėtų būti didesni
Šis žaidimas yra labai geras, bet aš negaliu žaisti dieną ir naktį, esu šiek tiek panašus į kitos problemos planą.
Išplėšti nori mano pinigų baką, nors jis nemokamas